Dawson Gold Amsterdam

Home » Dawson Gold Amsterdam

Dawson Gold vestiging in Amsterdam

Dawson Gold heeft naast de hoofdvestiging in Cuijk, ook een vestiging in Amsterdam. We zijn in Amsterdam iedere week op woensdag geopend. Wij willen ons onderscheiden van andere goud inkopers door zeer transparant te werken en al onze inkoopprijzen voor iedereen inzichtbaar op onze website te zetten.

– Openingstijden vestiging Amsterdam: iedere woensdag tussen 11:00 en 18:00 uur op afspraak (graag vooraf even bellen of mailen). U kunt vaak wel nog dezelfde dag terecht wanneer u belt.

– Adres: Kingsfordweg 151, 1043 GR in Amsterdam.
– Route en bereikbaarheid: het kantoorgebouw “Teleport towers” ligt pal aan de A10 buiten het centrum van de stad in Sloterdijk. Hierdoor is het voor iedereen goed te bereiken en is er anders dan in het centrum geen probleem om uw auto kwijt te kunnen. Ook hoeft u nu niet door de drukte van de stad.

We openen een kantoor in de Teleport Towers in Sloterdijk. Cuijk blijft uiteraard als hoofdvestiging bestaan. Dus woont u in Amsterdam of omstreken dan kunt u nu ook bij ons terecht om al uw goud en zilver in te leveren en direct om te zetten in geld.

Dawson Gold Amsterdam

Waarom

We zijn inmiddels al weer 8 jaar bezig met Dawson Gold en het in- en verkopen van goud en zilver met alleen maar een vestiging in Cuijk. We merken  dat we vaak aanvragen (mailtjes/telefoontjes) vanuit de randstad krijgen om informatie of omdat mensen bij ons hun goud en/of zilver willen verkopen.

Vaak echter was de afstand vanuit de randstad naar Cuijk voor veel mensen een drempel om bij ons hun edelmetaal te verkopen. We zijn dus gaan nadenken over mogelijkheden om op de een of andere manier deze afstand te kunnen overbruggen, nou doen we dat al enigszins met de “inkoop per post.” Maar we zijn ook verder gaan nadenken over andere mogelijkheden om de afstand te verkleinen met toch een persoonlijke inkoop. Na wat zoeken en denken kwam de mogelijkheid voorbij om 1 dag in de week in Amsterdam een kantoor te huren. Dat leek ons een mooie mogelijkheid en die hebben we dan ook met beide handen aangegrepen. Op deze manier willen we ook mensen uit de randstad van onze service en diensten gebruik laten maken.