Goudkoers

Home » Goudkoers

Actuele goudkoers

Onderstaand vindt u de actuele goudkoers, de actuele zilverkoers en de actuele platinakoers volgens de laatste koersinformatie. Deze koersgrafieken zijn actueel en geven de koersen weer zoals ze nu wereldwijd zijn. De goudprijs, zilverprijs en platinaprijs komen tot stand door vraag en aanbod van en naar deze edelmetalen over de hele wereld en is 24 uur per dag in beweging.

Naast de meest actuele koersen voor goud, zilver en platina kunt u in het rechter menu ook de historische koersen van de edelmetalen vinden. Deze grafiek gaat tot 40 jaar terug en is in US Dollars, de tijd kan ook zelf ingesteld worden onderaan de grafiek. Het kan erg interessant zijn om het verloop van de goudprijs en zilverprijs eens nader te bestuderen.

Hieronder wordt in tabelvorm weergegeven de actuele koers per kilo, gram en ounce. In de grafieken is de prijs in € en per ounce. Een ounce is een Amerikaanse standaard en is 31,103 gram.

Goudprijs

De actuele goudprijs ziet u in onderstaande tabel en grafiek. De grafiek geeft de goudprijs van nú weer, dus de goudprijs uit deze grafiek die u nu ziet, is ook daadwerkelijk wat de goudprijs nú wereldwijd op de beurzen is. U ziet dat deze grafiek constant in beweging is. Goud is een grondstof en wordt net als olie wereldwijd continue verhandelt en is daardoor constant aan het fluctueren.

Goudkoers per 26-05-2022 om 07:30
Goudkoers per kilo € 55.507,01
Goudkoers per gram € 55,50
Goudkoers per ounce € 1.726,43


Gold price by GoldBroker.com

Zilverprijs

In onderstaande grafiek ziet u de zilverkoers wat ie nú is. In deze grafiek is de zilverkoers weergegeven in € en per ounce. Je ziet dat deze grafiek constant in beweging is. De zilverprijs fluctueert al naar gelang wereldwijde aanbod & vraag fluctueren.

Zilverkoers per 26-05-2022 om 07:30
Zilverkoers per kilo € 654,32
Zilverkoers per gram € 0,65
Zilverkoers per ounce € 20,35


Gold price by GoldBroker.com

Platinaprijs

Onderstaand ziet u de huidige platinaprijs zoals deze nú wereldwijd op de beurzen is. De prijs is weergegeven in € per ounce. Dit is de momenteel actuele platinaprijs.


Gold price by GoldBroker.com