Goud inkoop Den Haag

Home » Encyclopedie » Goud inkoop Den Haag

Goud inkoop Den Haag: Dawson Gold

Je hebt nog goud en/of zilver liggen waar je niets meer mee doet? Je wilt het graag verkopen en zoekt daarvoor een geschikt adres? Dawson Gold goud inkoop, bestaat al sinds 2009 en heeft sinds 2018 een nevenvestiging op Rotterdam / Den Haag airport geopend. Goud inkoop Den Haag Dawson Gold heeft al jaren tevreden klanten, met name over de transparante werkwijze, de duidelijke inkoopprijzen die altijd voor iedereen inzichtelijk zijn en de hoge inkoopprijzen.

Goud inkoop Den Haag

Waarom kiezen voor Dawson Gold:

We bestaan al sinds 2009 en we zijn toen begonnen met het idee dat de markt voor het inkopen van goud veel transparanter en makkelijk kon, dan tot dan toe nog gebeurde. Internet maakt het natuurlijk voor iedereen mogelijk om alle informatie die men wilt binnen een paar muisklikken op te zoeken.

Het viel ons op dat veel juweliers en goudinkoop winkels niet echt helder en transparant waren over hun werkwijze en prijzen. Dit wilden wij anders doen. We geven veel informatie op onze website m.b.t. goud en zilver, de werkwijze, de producten, de actuele koersen en onze actuele inkoopprijzen.

Doorgaans zijn onze klanten erg tevreden over:

goud inkoop Rotterdam Den Haag

Wat wij inkopen:

Wij kopen alles wat van goud en zilver is. Dus naast “oud goud,” ook gouden en zilveren munten, – baren. Maar ook dingen als zilver bestek, dentaal goud van tandartsen, industrieel goud en zilver. Je kunt voor alle soorten en vormen van goud en zilver bij ons terecht. Het verkopen van jouw goud en/of zilver is iets wat je natuurlijk niet dagelijks doet, lees daarom hier hoe het werkt.

Waarom nu in Den Haag?

Simpel gezegd: omdat we het gewoon willen proberen. De regio Rotterdam / Den Haag is natuurlijk een regio waar veel mensen wonen en waar veel gebeurd. Vooral om die reden willen we proberen of een nevenvestiging in deze regio rendabel zal zijn en of we hier ook van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou, de klant.

Ons hoofdkantoor blijft gewoon in Cuijk, maar net zoals onze nevenvestiging in Amsterdam die énkel op de woensdagen geopend is. Willen we proberen of een vestiging van ons in Den Haag (Rotterdam / Den Haag airport) ook succesvol zal zijn.