Gouden munten verkopen

Home » Encyclopedie » Gouden munten verkopen

Gouden munten verkopen? Wij kopen al uw gouden munten in, van alle landen en in alle groottes! U wilt weten wat uw gouden munten waard zijn? Hoe de verkoop van uw gouden munten werkt en hoe en waar u ze aan ons kunt aanbieden? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Inkoopprijzen gouden munten per 13-05-2021 om 05:45

Op onze website vindt u altijd onze actuele inkoopprijzen van de meest voorkomende gouden munten. Naast deze tabel zijn er nog veel meer gouden munten, ook deze kopen wij in. Heeft u een gouden munt die niet in onze tabel staat? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon, wij zoeken de munt dan even op en kunnen u vaak direct nog de inkoopprijs doorgeven. Hier onderstaand in ieder geval al de meest voorkomende:

Gouden munten inkoopprijzen
Gouden tientje € 284 per stuk
Gouden vijfje € 142 per stuk
Dukaat € 158 per stuk
Dubbele dukaat € 315 per stuk
Krugerrand 1 ounce € 1.476 per stuk
Maple leaf 1 ounce € 1.476 per stuk
Philharmoniker 1 ounce € 1.476 per stuk
Gouden munten inkoopprijzen
Kangaroo/nugget 1 ounce € 1.476 per stuk
Mexico 50 Pesos € 1.752 per stuk
Sovereign € 341 per stuk
$ 100,- Canada € 715 per stuk
20 Francs (BE, FR, ZW) € 271 per stuk
U.S. Eagle $ 20 € 1.383 per stuk
U.S. Eagle $ 50 € 1.476 per stuk

Deze prijzen zijn netto, er gaat niks meer vanaf en er wordt niks meer verrekend. Let wel, bovenstaande prijzen gelden voor gouden munten die onbeschadigd zijn en nog goed aan hun gewicht zijn. Heeft u beschadigde munten dan worden ze als “sloopgoud” ingenomen en worden ze omgesmolten.

gouden krugerrand kopen
Gouden $ 20 1924

Gouden munten verkopen: hoe en waar?

U heeft gouden munten die u graag wilt verkopen? Dat kan bij ons, op onze vestiging in Cuijk (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) of op onze vestiging in Amsterdam (woensdag).

Maak eerst een afspraak, telefonisch, via e-mail of via de contactpagina op onze website.

Wanneer u met de gouden munten langskomt bekijken en beoordelen wij deze op echtheid e.d. De aantallen worden geteld en de totale inkoopprijs wordt berekend aan de hand van de inkoopprijzen zoals ze op dat moment op onze website vermeld staan.

Bij akkoord krijgt u vervolgens direct uitbetaald, per bank of contant.