Gouden munten verkopen

Gouden munten verkopen? Wij kopen al uw gouden munten in, van alle landen en in alle groottes! U wilt weten wat uw gouden munten waard zijn? Hoe de verkoop van uw gouden munten werkt en hoe en waar u ze aan ons kunt aanbieden? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Inkoopprijzen gouden munten per 25-06-2024 om 02:10

Op onze website vindt u altijd onze actuele inkoopprijzen van de meest voorkomende gouden munten. Naast deze tabel zijn er nog veel meer gouden munten, ook deze kopen wij in. Heeft u een gouden munt die niet in onze tabel staat? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon, wij zoeken de munt dan even op en kunnen u vaak direct nog de inkoopprijs doorgeven. Hier onderstaand in ieder geval al de meest voorkomende:

Gouden munteninkoopprijzen
Gouden tientje€ 410 per stuk
Gouden vijfje€ 207 per stuk
Dukaat€ 228 per stuk
Dubbele dukaat€ 456 per stuk
Krugerrand 1 ounce€ 2.139 per stuk
Maple leaf 1 ounce€ 2.139 per stuk
Philharmoniker 1 ounce€ 2.139 per stuk
Gouden munteninkoopprijzen
Kangaroo/nugget 1 ounce€ 2.139 per stuk
Mexico 50 Pesos€ 2.526 per stuk
Sovereign€ 484 per stuk
$ 100,- Canada€ 1.031 per stuk
20 Francs (BE, FR, ZW)€ 385 per stuk
U.S. Eagle $ 20€ 1.995 per stuk
U.S. Eagle $ 50€  2.139 per stuk

Bekijk alle inkoopprijzen

Deze prijzen zijn netto, er gaat niks meer vanaf en er wordt niks meer verrekend. Let wel, bovenstaande prijzen gelden voor gouden munten die onbeschadigd zijn en nog goed aan hun gewicht zijn. Heeft u beschadigde munten dan worden ze als “sloopgoud” ingenomen en worden ze omgesmolten.

Gouden munten verkopen: hoe en waar?

U heeft gouden munten die u graag wilt verkopen? Dat kan bij ons, op onze vestiging in Cuijk (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) of op onze vestiging in Amsterdam (woensdag).

Maak eerst een afspraak, telefonisch, via e-mail of via de contactpagina op onze website.

Wanneer u met de gouden munten langskomt bekijken en beoordelen wij deze op echtheid e.d. De aantallen worden geteld en de totale inkoopprijs wordt berekend aan de hand van de inkoopprijzen zoals ze op dat moment op onze website vermeld staan.

Bij akkoord krijgt u vervolgens direct uitbetaald, per bank of contant.