Goud inkoop Rotterdam / Den Haag

Home » Goud inkoop Rotterdam / Den Haag

Dawson Gold opent vestiging in Rotterdam / Den Haag airport

Vanaf maandag 12 februari 2018 zal Dawson Gold goud inkoop een 3e vestiging openen op Rotterdam airport om hiermee de regio Rotterdam & Den Haag te kunnen bedienen. uiteraard ook voor de omliggende steden zoals Zoetermeer, Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda, etc. Naast het hoofdkantoor in Cuijk en de nevenvestiging in Amsterdam, zal er vanaf februari 2018 dus ook een nevenvestiging in Rotterdam / Den Haag openen. De vestiging op Rotterdam airport zal enkel op de maandagen geopend zijn tussen 11:00 en 18:00 uur. Ook hier werken we wel op afspraak, dus vooraf altijd graag even bellen of mailen voor een afspraak.

 

Rotterdam Airport
Rotterdam Airportplein 22
3045 AP  ROTTERDAM
(Melden bij receptie Regus, 1e verdieping)

Geopend:
Maandags 11:00 – 18:00

Wel altijd op afspraak

goud inkoop Rotterdam Den Haag

Ondanks dat we in Rotterdam enkel op maandagen geopend zijn, kunt u wel de gehele week contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of voor vragen. Als we niet in Rotterdam zijn werken we gewoon vanuit het hoofdkantoor in Cuijk.

Goud inkoop Rotterdam / Den Haag

Dawson Gold bestaat al vanaf 2009 en is sindsdien gespecialiseerd in het inkopen van goud en zilver. We kopen voornamelijk in: gouden sieraden (oud goud), gouden munten, gouden baren, tandengoud (ook van tandartsen), industrieel goud, zilveren sieraden, zilveren munten, zilver bestek, industrieel zilver en zilveren baren.

In principe dus alles wat van goud en zilver is, daarnaast ook sporadisch platina en palladium.

Na de opening van de nevenvestiging in Amsterdam in 2015 openen we nu dus ook in 2018 een nevenvestiging op Rotterdam airport voor de regio Rotterdam / Den Haag. Dit is natuurlijk een van Nederlands dichtsbevolkte regio`s waar veel gebeurd, we willen daarom proberen of we ook hier een markt kunnen bereiken en bedienen.

Waarom goud verkopen aan Dawson Gold?

In de eerste plaats uiteraard, omdat u op enig moment uw goud om wilt zetten in geld. U heeft nog wat gouden sieraden liggen die kapot zijn, waar u gewoonweg niks meer mee doet of iets wat u georven heeft. U doet er niets meer mee en het ligt maar ergens te liggen en waarschijnlijk ligt het er over jaren nog steeds?

Op dat moment gaat u op zoek naar een geschikte plaats om uw goud te verkopen. Het is iets wat u waarschijnlijk niet iedere dag doet en u wilt vooraf graag weten hoe het werkt en waar u aan toe bent en niet onbelangrijk, “wat krijg ik betaald voor mijn goud en is dit reeël?”

Onze sterke punten die altijd erg door onze klanten gewaardeerd worden zijn:

  • Transparante werkwijze: u mag met alles meekijken wat we doen, goud testen, wegen en inkoopprijs berekenen. Daarbij staan al onze inkoopprijzen op onze website!

  • Al onze inkoopprijzen staan op onze website en worden ieder kwartier aangepast aan de meest actuele koersen.
  • U krijgt direct uitbetaald.

Afspraak maken en langskomen

Dus komt u uit Rotterdam, Den Haag of omgeving en u wilt goud en/of zilver bij ons inwsisselen voor geld? Maak dan gemakkelijk een afspraak via onze website, e-mail of bel even.